A DRAWING ROBOT TO LEARN
THE ART OF PROGRAMMING

naar portfolio
volgend project

GoTo
leer de kunst van het programmeren

GoTo is een tekenrobot voor kinderen van 6 tot 99 jaar om zelf interactieve kunst te creëren. Aan de GoTo-arm kan tekengereedschap -zoals potloden, stiften en kwasten- worden bevestigd. Met een laptop kun je GoTo eenvoudig programmeren. Zo kunnen kinderen hun eigen interactieve kunst creëren en leren ze tegelijkertijd spelenderwijs programmeren. Dit is niet alleen leuk, maar het maakt ze ook wegwijs in de kunst van het programmeren en het bereidt ze voor op de (digitale) wereld van morgen.

HOE HAAL IK HET BESTE UIT GOTO IN MIJN KLAS?

GoTo is eenvoudig te gebruiken in de klas. Kinderen kunnen GoTo aansluiten aan een computer of laptop en met hun favoriete programmeertaal (Bijvoorbeeld Scratch of Arduino) aan de slag. Daarnaast worden er momenteel lessen en activiteiten ontwikkeld om de leerkracht te ondersteunen met lesvoorbereidingen.

GoTo is ook onderdeel van De Creatieve Code. De Creatieve Code is een leerlijn creatief programmeren voor PO en VO. De leerlijn heeft een basis van vier levels. Met hun docent leren kinderen de basisbeginselen van het programmeren. Elk level heeft een thema en werkt toe naar een kunstwerk als eindresultaat. Ze ervaren zo dat code een middel is om zelf iets te creëren.

GoTo aanschaffen?

Er zijn 2 mogelijkheden om met GoTo te starten.

Losse GoTo

GoTo is per stuk te bestellen. Je kunt direct aan de slag door GoTo te gaan programmeren op een computer of laptop.

€179,-

per robot (incl. BTW)
AANSCHAFFEN
of stel ons eerst een vraag

GoTo scholenpakket

Wil je leren programmeren uitgebreid aanbieden in je klas? Dan is er een GoTo scholenpakket beschikbaar. Hiermee kun je stapsgewijs leerlingen laten leren (creatief) programmeren met hun favoriete programmeertalen. Hiervoor is tevens een leerlijn beschikbaar.

€1.590,-

10 robots + GoTo leerlijn (incl. BTW)
Een ander aantal GoTo's is mogelijk op aanvraag
AANSCHAFFEN
of stel ons eerst een vraag
Klant
Jaar
Project type
Geleverde diensten
Partners
Studio Tast
2016 - heden
Tekenrobot     Leren programmeren     PO & VO
Volledig eigen ontwikkeling door Studio Tast & MU
MU