Team professionalisering

Hoe bereid je je team voor om flexibel, maar doelgericht samen te werken in een 1,5 meter samenleving? Ons antwoord hierop is Design Thinking. Door middel van Design Thinking leer je te denken in mogelijkheden. Het biedt namelijk verschillende manieren om van een probleem naar een oplossing toe te werken. Mede hierdoor is de Design Thinking methode ideaal om jouw organisatie klaar te maken om de komende periode wendbaar en duurzaam door te komen. Door middel van een (digitale) Design Thinking training leren wij jouw team de uitdagingen die de komende periode brengt om te zetten naar tastbare oplossingen.

Lees meer over onze trainingen

TASTBAAR SAMENWERKEN OP AFSTAND

Wil je digitaal samenwerken, maar niet onder doen aan een fysieke werksessie? Ga aan de slag met Tactive. Tactive is een digitale omgeving waar je op creatieve wijze online samenwerkt aan je projecten, brainstorms of vraagstukken. Met Tactive creëer je in een online omgeving dezelfde ervaring als tijdens een offline werksessie. Dit komt doordat Tactive gevuld is met de meest activerende werkvormen. Kortom de beste manier om online samenwerken toe te passen.

Bekijk tactive

(HER)INRICHTING WERKOMGEVING 

Hoe richt je je werkruimte of klaslokalen veilig en efficiënt in? Complexe uitdagingen die vragen om creatieve oplossingen. Zo kan bijvoorbeeld een op maat gemaakte VR omgeving helpen bij het snel ervaren en testen van verschillende herinrichtingen van je organisatie. Daarnaast bieden we consultancy en ontwerp-oplossingen over het herinrichten via onze online werksessies.

mail mitchellBel Mitchell

Maatwerk
e-learnings

Door middel van een op maat gemaakt e-learning platform deel je projecten, lessen en andere content op afstand met je studenten en/of collega’s. Zo faciliteer je hen met uitdagende leerinhoud en inspiratie. Of ze nu thuis of op school aan het werk zijn. Een eigen e-learning platform past niet alleen binnen de behoeftes van onderwijs op afstand, maar blijft de komende jaren van meerwaarde voor jouw organisatie. 

mail MitchellBel Mitchell

(ONLINE) WERKSESSIE(s)

Ga samen met Studio Tast aan de slag met een online werksessie. Je kunt ons een eigen vraagstuk voor leggen of we onderzoeken jouw onvervulde behoeftes. Samen ontwikkelen we een tastbaar antwoord op jouw uitdaging. Door ons unieke ontwerp-proces leidt iedere samenwerking tot een ander, passend en verrassend resultaat. Hierbij is de perfect fit tussen jouw vraag, de behoefte van de gebruiker en de oplossing geborgd.

mail JeroenBel Jeroen

PROJECTMATIG WERKEN & LEREN OP AFSTAND

Thuis werken betekent voor ons niet perse 100% digitaal gaan. Projectmatig leren kan ook overeind blijven bij op afstand werken en biedt zelfs leuke nieuwe kansen. Maak en deel gemakkelijk projecten, creëer je eigen portfolio en deel je werk in no time met je hele organisatie. Vraag een Groow implementatie workshop aan en leer binnen 1,5 uur hoe je een projectmatig werkt, deelt en coacht op afstand.

Bekijk Groow

Samen innoveren we!

Met ons motto “samen innoveren we”, bieden wij je graag ondersteuning aan als je behoefte hebt aan een sparringpartner voor jouw uitdagingen. Heb je een vraag over een van de bovenstaande diensten of heb je een uitdaging waar jij een frisse blik bij kunt gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

mail jeroenBel Jeroen