Hoe vind je structuur in een creatief proces? Hoe transformeer je van een ‘fixed-mindset’ naar een ‘growth-mindset’? Hoe creëer je meer ruimte voor eigenaarschap en talentontwikkeling binnen jouw school, organisaties of in het dagelijks leven? Zomaar wat vraagstukken die wij samen met jou kunnen aanpakken. Onze trainingen kunnen in verschillende vormen ingezet worden. Wil je pakkend geïnspireerd worden? Dan verzorgen we een workshop, lezing of gastles. Of ga je voor langdurige impact? Dan maken we studiedagen of meerdaagse trainingen op maat. Ontdek ons trainingsaanbod of leg een eigen vraagstuk aan ons voor.

Doelgroepen

We bieden trainingen aan die geschikt voor verschillende niveau’s en doelgroepen. Bekijk de onderstaande trainingen om te zien voor wie het passend is. We delen de doelgroepen als volgt in:
1. Kids 8 t/m 12 jaar 2. Studenten 12 jaar en ouder 3. Docenten alle schoolniveau's
4. Directies & management onderwijs & bedrijfsleven 5. Professionals bedrijfsleven

DESIGN THINKING & ontwerpend leren

Doelgroep 1 t/m 5

Door middel van design thinking leer je te denken in mogelijkheden. Design thinking biedt verschillende manieren om van een probleem naar een oplossing toe te werken, waarbij je de eindgebruiker centraal stelt. Dit alles aan de hand van het toepassen van verschillende ontwerp en onderzoek methodes. De methodes zijn activiteiten die je verder helpen, zonder van te voren het eindresultaat te hoeven weten.

Deze training kan op verschillende niveau's ingezet worden. Van korte inspiratie en introductie workshops tot meerdaagse verdiepende implementatie trainingen.

Aanvragen

STRATEGIE ONTWERP & VISIE ONTWIKKELING

Doelgroep 3 t/m 5

Ben jij bezig met innovatie door te voeren binnen jouw school of organisatie? Maar heb je moeite met het ontwikkelen van een concreet actieplan? Vanuit Studio Tast begeleiden we verdiepingsworkshops om zo een gefundeerde (design)strategie te kunnen ontwikkelen. Tijdens deze sessie zullen verschillende experts van Studio Tast aanwezig zijn om samen met jou de uitdaging te begrijpen, ontleden en vertalen naar nieuwe implementeerbare mogelijkheden.

Aanvragen

lezingen & gastlessen

Doelgroep 2 t/m 5

Soms wil je achterover zitten en geïnspireerd worden. Dan bieden wij lezingen en gastlessen op maat aan. Het doel is vaak de potentie van design thinking te laten zien en ervaren in verschillende contexten. Met interactieve elementen worden de deelnemers geactiveerd om zo zelf de materie te gaan ervaren. Eventueel kan een workshop aansluitend plaatsvinden om zo de inspiratie om te zetten in doen.

Aanvragen

CURRICULUM-ONTWERP

Doelgroep 3 & 4

Wil jij je onderwijs curriculum (her)ontwerpen waarmee je meer ruimte maakt voor projectmatig werken, talent ontwikkeling, contextrijk leren en zachte vaardigheden? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Samen gaan wij opzoek naar hoe we vanuit visie ontwikkeling een nieuw curriculum kunnen opzetten waarin ruimte is voor docent, leerling en de omgeving.

Aanvragen