Blended learning oplossingen

Met onze kennis over blended (online én offline) leren en samenwerken creëren wij dynamische oplossingen die flexibel kunnen worden ingezet. Zo komen de digitale en fysieke wereld kwalitatief samen en kan leren overal plaatsvinden.

neem contact op

E-LEARNING, PLATFORMS & APPS

Veel vraagstukken hebben betrekking op leerplatforms en tablet- of telefoon applicaties. Deze platforms en apps worden in huis ontworpen en geprogrammeerd met gebruiksvriendelijke user-interfaces en user-experiences gekoppeld aan de leerbehoeftes.

neem contact op

FYSIEKE PRODUCTEN & HARDWARE

Wij doen productontwikkeling van idee tot een produceerbaar product. Dit kan puur een fysiek product zijn of met digitale componenten verrijkt worden om zo tot innovatieve oplossingen te komen.

neem contact op

INNOVATIE VRAAGSTUKKEN & ONTWIKKEL-STRATEGIEËN

Wij ondersteunen in het ontwikkelen van productstrategieën en lange termijn visies. Vanuit die visie wordt vervolgens een roadmap met concrete milestones opgesteld om naar de nieuwe richting toe te werken.

neem contact op

CONCEPT-ONTWIKKELING & PROTOTYPES

Soms is het antwoord op je vraag nog niet duidelijk. Wij gaan samen om tafel en vertalen jouw vraagstuk naar concrete toepassingen met eventuele eerste schetsen, prototypes of concept beschrijvingen.

neem contact op

LEERLIJNEN & CURRICULUM-ONTWERP

Wil je vernieuwing doorvoeren op didactisch of pedagogisch niveau? Dan kunnen wij jou ondersteunen in het ontwerpen, ontwikkelen en doorvoeren van nieuwe leerlijnen en/of een heel curriculum.

neem contact op

DESIGN THINKING TRAININGEN, WORKSHOPS & LEZINGEN

Door middel van design thinking leer je te denken in mogelijkheden. Design thinking biedt verschillende manieren om van een probleem naar een oplossing toe te werken. Deze mindset brengen wij over door middel van workshops, lezingen en producten.

Bekijk het aanbod