Is jouw vraagstuk niet in een standaard hokje te plaatsen, dan gaan wij graag met jou rond de tafel om die uitdaging te vertalen naar een tastbaar resultaat. Ons multidisciplinair team ontwikkelt een passende totaaloplossing voor iedere uitdaging: van strategie tot volledige ontwikkeling en implementatie.
Benieuwd naar andere maatwerk oplossingen die wij reeds ontwikkeld hebben?
Bekijk dan ons portfolio.

bekijk hier Onze diensten:

Wil je snel een kwalitatief beeld wat voor oplossing bij jouw uitdaging past? Dan ontwikkelen wij in één (digitale) ontwerp sessie samen met jou een plan:

1. Analyse

Hier gaan we in een activerende (digitale) werksessie behoeftes, kansen en pijnpunten ophalen om tot een gedegen plan te komen.

2. plan

De inzichten van de werksessie worden omgezet tot een transitie-ontwerp plan gebruikmakend van bestaande materialen/trajecten of indien nodig een unieke oplossing.

3. ontwerp

Na goedkeuring van het plan wordt de oplossing ontworpen of bestaande tools/trajecten klaargemaakt voor implementatie.

3. uitvoer

De oplossing wordt geïmplementeerd zodat de organisatie klaar is voor de nieuwe realiteit.

Ik wil een ontwerp sessie

Blended learning oplossingen

Met onze kennis over blended (online én offline) leren en samenwerken creëren wij dynamische oplossingen die flexibel kunnen worden ingezet. Zo komen de digitale en fysieke wereld kwalitatief samen en kan leren overal plaatsvinden.

neem contact op

E-LEARNING, PLATFORMS & APPS

Veel vraagstukken hebben betrekking op leerplatforms en tablet- of telefoon applicaties. Deze platforms en apps worden in huis ontworpen en geprogrammeerd met gebruiksvriendelijke user-interfaces en user-experiences gekoppeld aan de leerbehoeftes.

neem contact op

FYSIEKE PRODUCTEN & HARDWARE

Wij doen productontwikkeling van idee tot een produceerbaar product. Dit kan puur een fysiek product zijn of met digitale componenten verrijkt worden om zo tot innovatieve oplossingen te komen.

neem contact op

INNOVATIE VRAAGSTUKKEN & ONTWIKKEL-STRATEGIEËN

Wij ondersteunen in het ontwikkelen van productstrategieën en lange termijn visies. Vanuit die visie wordt vervolgens een roadmap met concrete milestones opgesteld om naar de nieuwe richting toe te werken.

neem contact op

CONCEPT-ONTWIKKELING & PROTOTYPES

Soms is het antwoord op je vraag nog niet duidelijk. Wij gaan samen om tafel en vertalen jouw vraagstuk naar concrete toepassingen met eventuele eerste schetsen, prototypes of concept beschrijvingen.

neem contact op

LEERLIJNEN & CURRICULUM-ONTWERP

Wil je vernieuwing doorvoeren op didactisch of pedagogisch niveau? Dan kunnen wij jou ondersteunen in het ontwerpen, ontwikkelen en doorvoeren van nieuwe leerlijnen en/of een heel curriculum.

neem contact op

DESIGN THINKING TRAININGEN, WORKSHOPS & LEZINGEN

Door middel van design thinking leer je te denken in mogelijkheden. Design thinking biedt verschillende manieren om van een probleem naar een oplossing toe te werken. Deze mindset brengen wij over door middel van workshops, lezingen en producten.

Bekijk het aanbod