sluit je aan bij de pilot

GOED WIJZER TOEN

In 2014 studeerde Mitchell excellent af als MSc. Industrial Design aan de Technische Universiteit Eindhoven met zijn ontwerpvisie “Design for Education” en het product Goed Wijzer. Goed Wijzer was een klokkijkles voor kinderen in de leeftijdscategorie 7-9 jaar in het basisonderwijs. Goed Wijzer biedt leerlingen de mogelijkheid om zelfstandig te leren binnen het klaslokaal, gebruik makend van nieuwe technologieën en embodied learning. Goed Wijzer bestaat uit een tablet applicatie die bestuurd wordt door de fysieke Goed Wijzer klok en hulpstukken.

GOED WIJZER nu

Momenteel wordt Goed Wijzer doorontwikkeld naar een breder product omtrent reken en wiskunde onderwijs. Dit gebeurt door ondersteuning van het stimuleringsfonds van Metropool regio Eindhoven en in nauwe samenwerking met partners als Industrial Design TU/e, Hogeschool de Kempel, Afdeling Educatie en Design2Gather. Het doel is een nieuwe versie te presenteren en financiering te verzamelen voor de daadwerkelijke vermarkting.

ONTWIKKEL MET ONS MEE

Het doel van Goed Wijzer is niet dat het een opzichzelfstaand product blijft, maar de basis vormt van een (toekomstige) productlijn. Deze (toekomstige) producten zullen samen een systeem vormen waarmee leerkracht en leerling interactief, op hun eigen manier en op hun eigen tempo gemotiveerd kunnen leren. Elk product zal zich toespitsen op een specifiek onderwerp en wederom bestaan tussen fysieke en digitale elementen. Wil jij een bijdrage leveren aan het ontwikkelproces van Goed Wijzer? Dan ben je van harte welkom, want samen staan wij sterk! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.