Specificaties & prijzen

een fijne kennismaking met programmeren

GoTo is te gebruiken door de beginnende en ervaren programmeur. Er zijn 3 levels beschikbaar die elk gebaseert zijn op een andere programmeertaal zoals Scratch, Python & Processing. Op deze manier kun je meteen aan de slag en breng je jouw creaties tot leven! Bekijk hier de levels.

digitale begeleiding

Het educatieve platform begeleidt jou tijdens het gebruik van GoTo. De interactieve lessen nemen je stap voor stap mee vanaf de beginselen van programmeren tot aan het creëren van jouw eigen geprogrammeerde kunstwerk. Om jouw creativiteit een nog grotere boost te geven vind je hier zelfs kant en klare GoTo inspiratiekunstwerken!

De Tekenrobot GoTo

De GoTo heeft stabiele mechanica en maakt optimaal gebruik van zijn elektromotoren voor nauwkeurigere creaties. De GoTo kan tegen een stootje en de warme en duurzame afwerking maakt de GoTo toegankelijk en aangenaam in gebruik.

- eenvoudig en snel te installeren
- geschikt voor verschillende programeertalen
- geoptimaliseerd voor diverse besturingssystemen

LEERLIJN CREATIEF PROGRAMMEREN

Je kunt GoTo in de klas inzetten door de 3 levels (en 9 lessen) te gebruiken. Daarna kunnen leerlingen zelfstandig creatief aan de slag. Wil je binnen jouw lessen nog meer met programmeren doen? Dan is de Creatieve Code van MU Play&Learn iets voor jou. De creatieve code is een leerlijn creatief programmeren voor bovenbouw primair en onderbouw voortgezet onderwijs die voldoet aan de SLO kerndoelen programmeren & beeldend. Als leerkracht heb je geen voorkennis nodig en krijg je een docententraining en lesmaterialen aangereikt.

Ervaringen van GoTo-gebruikers

Kennispartner

Mu play & learn

GoTo is in samenwerking ontwikkelt met MU Play & Learn. MU artspace biedt alle publieks- en educatieprogramma’s aan onder de naam MU Play&Learn. Met MU Play&Learn wil MU jong en oud op een speelse manier laten kennismaken met kunst en beeldcultuur en de nieuwe creatieve technieken die vandaag de dag door kunstenaars gebruikt worden. In onze expositieruimte op Strijp-S, maar ook online en op locatie. MU Play&Learn is voor iedereen. Individueel of voor groepen zoals scholen, senioren en bedrijven.

GoTo support

Wil je meer weten van GoTo of ben je al in het bezit van een GoTo en heb je vragen? Bekijk dan de FAQ.
Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met Pim:

Pim Knops
goto@studiotast.com
+31 (0)6 83 35 08 77 (Kantoor)