Ontwerpend en onderzoekend leren

Creeer een ontwerpproces voor al jouw projecten, lessen of workshops met behulp van processtappen, activiteiten en belevingen.

VOOR WIE IS GROOW?

Groow kan op alle onderwijsniveaus worden toegepast, van basisschool tot universiteit.  Zelfs bedrijven kunnen er baat bij hebben. Je kunt het zien als het aanleren van een taal. Op de basisschool is je taalgebruik nog niet heel complex, maar het groeit de rest van je leven met je mee. Groow faciliteert deze groei bij ontwerpend leren en werken. Ontdek hier hoe het in de verschillende onderwijsniveaus toegepast wordt:
primair onderwijsVoortgezet onderwijsberoepsonderwijshoger onderwijsbedrijven

De toolkit

Leren én doen
als een ontwerper

Het leven barst van de uitdagende vragen, vragen waarvan het antwoord er alleen maar meer oproept. Deze vragen schreeuwen om kritische  samenwerkers, creatieve planners en gevoelige doorpakkers. Door te leren denken als een ontwerper werk jij gestructureerd vanuit een vraag naar een oplossing. Zo ben je klaar voor iedere vraag!

Jouw ontwerpproces
visueel en overzichtelijk

Groow helpt je om middels design thinking te leren denken in mogelijkheden. Daarnaast biedt Groow op verschillende manier houvast gedurende het ontwerpproces. Ontwerp voor elke vraag een passend proces met 40+ activiteiten, vijf processtappen en de educatieve ondersteuning van learntogroow.com.

het Platform

Een platform dat jou ondersteunt bij iedere stap

Groowtorials
Groowtorials zijn de tutorials die jou helpen om te leren als een ontwerper met Groow.

Bouwstenen
In de Groow toolkit zitten verschillende soorten bouwstenen: Vertrekpunt, Eindpunt, Processtappen, activiteiten en belevingen. Toelichting over deze bouwstenen vind je op het platform. Door middel van tekst en video krijg je op een leuke manier uitleg over hoe je ze gebruikt.

Bouw je eigen projecten

Projecten
Het platform wordt constant gevuld met oefenprojecten om jou op weg te helpen. Hiermee kun je direct en eenvoudig aan de slag! In de toekomst wordt het mogelijk om je eigen projecten aan te maken en deze aan je leerlingen toe te kennen. Hierdoor kun je met Groow je volledige les ontwerpen én begeleiden.

Een persoonlijk
gesprek inplannen?

Wil je meer informatie of wil Groow gewoon even ervaren? Laat hiernaast je e-mailadres achter en we komen graag bij je terug.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

of Wil je rondkijken op het platform?

Maak dan een gratis proef account aan:
Proefaccount aanmaken

Kennispartner

Fontys Pulsed

Groow is in samenwerking ontwikkelt met Fontys Pulsed. Het Fontys PULSED-gedachtegoed gaat over het geloof dat ieder mens graag wil leren, dat fouten maken belangrijk is, dat leren plaatsvindt in een veilige leeromgeving, dat een lerende tijd en ruimte dient te krijgen om zich te kunnen verwonderen, dat er heldere afspraken worden gemaakt, dat het geleerde wordt verbonden aan de regio en dat een lerende zijn talenten en beperkingen erkent in respect voor de culturele diversiteit van de ander.

Groow support

Ben je al een gebruiker van Groow en kom je er niet uit? Neem dan contact op met Lars:

Lars Kuijpers
groow@studiotast.com
+31 (0)6 83 35 08 77 (Kantoor)