Van complexe vraagstukken
naar tastbare oplossingen

Creëer een ontwerpproces voor al jouw projecten, lessen of workshops met behulp van processtappen, activiteiten en belevingen.

VOOR WIE IS GROOW?

Groow kan op alle onderwijsniveaus worden toegepast, van basisschool tot universiteit.  Zelfs bedrijven kunnen er baat bij hebben. Je kunt het zien als het aanleren van een taal. Op de basisschool is je taalgebruik nog niet heel complex, maar het groeit de rest van je leven met je mee. Groow faciliteert deze groei bij ontwerpend leren en werken. Ontdek hier hoe het in de verschillende onderwijsniveaus toegepast wordt:
primair onderwijsVoortgezet onderwijsberoepsonderwijshoger onderwijsbedrijven

Leren én doen
als een ontwerper

Het leven barst van de uitdagende vragen, vragen waarvan het antwoord er alleen maar meer oproept. Deze vragen schreeuwen om kritische  samenwerkers, creatieve planners en gevoelige doorpakkers. Door te leren denken als een ontwerper werk jij gestructureerd vanuit een vraag naar een oplossing. Zo ben je klaar voor iedere vraag!

Jouw ontwerpproces
visueel en overzichtelijk

Groow helpt je om middels design thinking te leren denken in mogelijkheden. Daarnaast biedt Groow op verschillende manier houvast gedurende het ontwerpproces. Ontwerp voor elke vraag een passend proces met 40+ activiteiten, vijf processtappen en de educatieve ondersteuning van learntogroow.com.

Meer over de toolkit

Het online platform geeft ondersteuning bij iedere stap:

Bouw jouw Groowprojecten digitaal en voeg gedetailleerd informatie toe.
Kies de meest geschikte processtap of activiteit door te filteren op de vaardigheden die je wilt ontwikkelen in jouw volgende project.
Voeg eenvoudig de bewijsvoering toe die je tijdens je project verzameld.
Deel jouw project eenvoudig met andere Groow gebruikers.
Vind super snel alle informatie met de AR-scanner.
Groowtorials zijn de tutorials die jou helpen om te leren als een ontwerper en geven uitleg over alle onderdelen van Groow.
Bekijk de accounts
Beschikbaar in 2020

Beoordelen
Voorzie jouw studenten eenvoudig van feedback en beoordeel hen op zowel op hard als soft skills.

Portfolio
Laat jouw studenten eenvoudig visuele portfolio's creëren die hun talenten en groeitrajecten optimaal weergeeft.

Proces AR-Scanner
Scan jouw volledige proces en laadt het in één keer in het online platform.

Vertel mij meer
Ervaringen van Groow-gebruikers

Kennispartner

Fontys Pulsed

Groow is in samenwerking ontwikkelt met Fontys Pulsed. Het Fontys PULSED-gedachtegoed gaat over het geloof dat ieder mens graag wil leren, dat fouten maken belangrijk is, dat leren plaatsvindt in een veilige leeromgeving, dat een lerende tijd en ruimte dient te krijgen om zich te kunnen verwonderen, dat er heldere afspraken worden gemaakt, dat het geleerde wordt verbonden aan de regio en dat een lerende zijn talenten en beperkingen erkent in respect voor de culturele diversiteit van de ander.

Groow support

Wil je meer weten of ben je al een gebruiker van Groow en kom je er even niet uit?
Neem dan contact op met Jeroen:

Jeroen Cleijne
groow@studiotast.com
+31 (0)6 83 35 08 77 (Kantoor)