Groow workshops

Om vertrouwd te raken met de didactiek van ontwerpend en onderzoekend leren bieden wij een reeks workshops aan. Hierin ga je samen met ons de activiteiten ontdekken en leer je hoe je Groow veelzijdig kunt inzetten voor ieder niveau en type leerling.

1. Introductieworkshop
In deze workshop leer je design thinking en de Groow toolkit kennen. Ook leer je hoe je Groow veelzijdig en zelfstandig inzet als ontwerper.

2. Verdiepingsworkshop
Ben je in staat om zelfstandig ontwerpprocessen te bouwen? Dan wordt het tijd voor en verdieping in een van onze workshops. In deze workshop wordt een verdiepende slag gemaakt op de design thinking-methodiek en diens processen, activiteiten en werkvormen.

3. Professionaliseringsworkshop
Heb je al veel kennis en vaardigheden als designer? Dan wordt het tijd voor de professionaliseringsworkshop. Hier ligt de nadruk op het eigen maken van de design thinking methode en professionaliseren als ontwerper.

4. Teach to Groow-traject
Ben jij in staat om ontwerpprocessen voor jezelf te ontwerpen en wil je dit ook graag vooranderen doen? In deze workshop leer je hoe je een les, project of workshop ontwerpt voor leerlingen, studenten, leerkrachten, docenten, collega’s, experts of klanten.

Wil je meer informatie over onze workshops?

Vul dan hieronder jouw e-mailadres in en je ontvangt een overzicht met

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.