Met de huidige technologische ontwikkelingen zien wij een belangrijke rol voor ontwerpers in het onderwijs. Aan ons de taak om de brug te slaan tussen bestaande producten/leermiddelen en toekomstige mogelijkheden. Met onze oplossingen creëren wij een inspirerende leeromgeving die aansluit bij de belevingswereld van huidige en toekomstige generaties in een continue veranderende maatschappij.

Dit is ons team:

Mitchell Jacobs

Creative Director
+31 (0)6 21 48 46 22

Pim Knops

Technology director

Kevin Bekker

Technology designer

Max van Nistelrooij

Technology designer

Bart Pouwels

Technology intern

Lara Leijtens

Graduation intern

Stef verberk

Interaction designer

lars kuijpers

Design strategist

Wil jij ons team versterken?

Stuur ons dan een open sollicitatie of een stageverzoek.

ik heb interesse!

Otis Overdijk

Media designer

Lieke van der Voort

Design intern

Derek van der Ploeg

Design strategy intern

Dit is ons verhaal:

De start

In 2014 studeerde Mitchell excellent af als MSc. Industrial Design aan de Technische Universiteit Eindhoven met zijn ontwerpvisie “Design for Education” en het product Goed Wijzer. Aansluitend heeft hij Studio Tast opgericht om zo zijn ontwerpvisie en producten daadwerkelijk naar de markt te brengen. Als industrial designer en nieuwsgierige enthousiasteling staat Mitchell Jacobs vol passie in het leven. Als kind al een wereldontdekker. Hij leerde door te doen en door fouten te maken. Stapje voor stapje leren te begrijpen hoe de wereld in elkaar zit en wat de consequenties van je eigen acties zijn. Deze onderzoekende houding is de ruggengraat geworden van zijn ontwerpvisie: mensen met plezier en motivatie laten leren door te doen.

Studio tast nu

Inmiddels is de studio uitgegroeid naar een multidisciplinair team met wie we aan verschillende uitdagende educatie innovatie projecten werken. Dit doen wij zowel door middel van eigen projecten, maar ook in opdracht gaan wij uitdagingen niet uit de weg. Deze projecten vinden zowel binnen onderwijs plaats, als ook in andere contexten waar een frisse blik op leren nodig is. Door onze zelf ontwikkelde didactische ontwerp methode kunnen wij voor ieder probleem een passende oplossing vinden.