Wij maken leren tastbaar door innovatieve producten en systemen te ontwerpen die actuele technologieën en intuïtief design combineren, passend bij jouw context. Onze ontwerpers zijn in staat om de brug te slaan tussen bestaande uitdagingen en toekomstige mogelijkheden. Om altijd vooruit te blijven lopen op het gebied van leren en innoveren dagen wij onszelf continue uit. Dit doen wij op 4 verschillende manieren:

Producten
van Tast

Met onze eigen producten verkennen we nieuwe mogelijk van leer-innovatie. We kijken naar de behoeftes van nu, maar zeker ook naar de kansen van morgen om jouw organisatie te veranderen in een dynamische leeromgeving

Bekijk onze producten

Maatwerk
door Tast

Is jouw vraagstuk niet in een standaard hokje te plaatsen?

Dan gaan wij graag met jou rond de tafel om die uitdaging te vertalen naar een passende oplossing: van strategie tot volledige implementatie.

Ontdek onze diensten

Trainingen
Met tast

Hoe creëer je meer ruimte voor eigenaarschap en talentontwikkeling binnen jouw school, organisaties of in het dagelijks leven?

Wij verzorgen zowel korte workshops en lezingen als meerdaagse studiedagen.

Bekijk ons aanbod

Kennis
van Tast

Wij maken leren tastbaar door design thinking en "leren door je lichaam" als basis te gebruiken voor onze ontwikkelingen. Over de jaren heeft dit geresulteerd in onze eigen ontwerpmethode: Het Tast model.

Ontdek onze visie

Dit is ons team:

Mitchell Jacobs

Creative Director
+31 (0)6 21 48 46 22

Jeroen Cleijne

Design research & Support
+31 (0)6 36 08 54 76

Roland Branten

Technology designer

Martijn veenstra

Graphic designer

Tim Speetjens

Technology designer

Nine sellier

Graduation intern

Pim Knops

Technology director

Stef verberk

Interaction designer

Olivier van Duuren

Product designer

Lieke van der voort

Technology designer

Marit van den tempel

Design strategy intern

Eric Nientker

Technology design intern

Dit is ons verhaal:

De start

In 2014 studeerde Mitchell excellent af als MSc. Industrial Design aan de Technische Universiteit Eindhoven met zijn ontwerpvisie “Design for Education” en het product Goed Wijzer. Aansluitend heeft hij Studio Tast opgericht om zo zijn ontwerpvisie en producten daadwerkelijk naar de markt te brengen. Als industrial designer en nieuwsgierige enthousiasteling staat Mitchell Jacobs vol passie in het leven. Als kind al een wereldontdekker. Hij leerde door te doen en door fouten te maken. Stapje voor stapje leren te begrijpen hoe de wereld in elkaar zit en wat de consequenties van je eigen acties zijn. Deze onderzoekende houding is de ruggengraat geworden van zijn ontwerpvisie: mensen met plezier en motivatie laten leren door te doen.

Studio tast nu

Inmiddels is de studio uitgegroeid naar een multidisciplinair team met wie we aan verschillende uitdagende (educatie) innovatieprojecten werken. Dit doen wij zowel door middel van eigen projecten, maar ook in opdracht gaan wij uitdagingen niet uit de weg. Deze projecten vinden zowel binnen onderwijs plaats, als ook in andere contexten waar een frisse blik op leren nodig is. Door onze zelf ontwikkelde didactische ontwerp methode kunnen wij voor ieder probleem een passende oplossing vinden.