Wij maken leren tastbaar door innovatieve producten en systemen te ontwerpen die actuele technologieën en intuïtief design combineren, passend bij jouw context. Onze ontwerpers zijn in staat om de brug te slaan tussen bestaande uitdagingen en toekomstige mogelijkheden. Zo ontwerpen wij oplossingen die jouw organisatie veranderen in een inspirerende leeromgeving die iedereen in staat stelt op een eigen manier te groeien en het beste uit zichzelf te halen.

Lees hier meer over de visie en ontwerpmethodes hierachter:
Onze visie op leren & innoveren

Dit is ons team:

Mitchell Jacobs

Creative Director
+31 (0)6 21 48 46 22

Jeroen Cleijne

Design research & Support
+31 (0)6 36 08 54 76

Kevin Bekker

Technology designer

Otis Overdijk

Media designer

Olivier van Duuren

Graduation intern

Tamirah Grob

Design intern

Pim Knops

Technology director

Stef verberk

Interaction designer

Wil jij ons team versterken?

Stuur ons dan een open sollicitatie of een stageverzoek.

ik heb interesse!

Lieke van der voort

Technology designer

Mervyn Franssen

Design strategy intern

Dit is ons verhaal:

De start

In 2014 studeerde Mitchell excellent af als MSc. Industrial Design aan de Technische Universiteit Eindhoven met zijn ontwerpvisie “Design for Education” en het product Goed Wijzer. Aansluitend heeft hij Studio Tast opgericht om zo zijn ontwerpvisie en producten daadwerkelijk naar de markt te brengen. Als industrial designer en nieuwsgierige enthousiasteling staat Mitchell Jacobs vol passie in het leven. Als kind al een wereldontdekker. Hij leerde door te doen en door fouten te maken. Stapje voor stapje leren te begrijpen hoe de wereld in elkaar zit en wat de consequenties van je eigen acties zijn. Deze onderzoekende houding is de ruggengraat geworden van zijn ontwerpvisie: mensen met plezier en motivatie laten leren door te doen.

Studio tast nu

Inmiddels is de studio uitgegroeid naar een multidisciplinair team met wie we aan verschillende uitdagende (educatie) innovatieprojecten werken. Dit doen wij zowel door middel van eigen projecten, maar ook in opdracht gaan wij uitdagingen niet uit de weg. Deze projecten vinden zowel binnen onderwijs plaats, als ook in andere contexten waar een frisse blik op leren nodig is. Door onze zelf ontwikkelde didactische ontwerp methode kunnen wij voor ieder probleem een passende oplossing vinden.