DE KUNST VAN HET PROGRAMMEREN

Geschikt voor basisscholen en middelbare scholen

Met GoTo programmeren kinderen van 6 tot 99 jaar hun eigen kunstwerk. De GoTo-arm biedt steun aan tekengereedschappen zoals potloden, stiften en kwasten en is met verschillende programmeertalen te dirigeren. Zo creëren kinderen hun eigen kunst en leren ze tegelijkertijd de technische vaardigheden die hen helpt in de (digitale) wereld van morgen.

KIES UIT GOTO LEVELS VOOR MEER CREATIVITEIT EN FUN

GoTo is te gebruiken door de beginnende en ervaren programmeur. Er zijn 3 levels beschikbaar die elk gebaseert zijn op een andere programmeertaal zoals Scratch, Python & Processing. Op deze manier kun je meteen aan de slag en breng je jouw creaties tot leven! Bekijk hier de levels.

Leerlijn creatief programmeren

Je kunt GoTo in de klas inzetten door de 3 levels (en 9 lessen) te gebruiken. Daarna kunnen leerlingen zelfstandig creatief aan de slag. Wil je binnen jouw lessen nog meer met programmeren doen? Dan is de Creatieve Code van MU Play&Learn iets voor jou. De creatieve code is een leerlijn creatief programmeren voor bovenbouw primair en onderbouw voortgezet onderwijs die voldoet aan de SLO kerndoelen programmeren & beeldend. Als leerkracht heb je geen voorkennis nodig en krijg je een docententraining en lesmaterialen aangereikt.

DE NIEUWE GENERATIE GOTO

De nieuwe generatie GoTo’s heeft stabielere mechanica en maakt optimaal gebruik van zijn elektromotoren voor nog nauwkeurigere creaties. De GoTo kan tegen een stootje. De warme en duurzame afwerking maakt de GoTo toegankelijk en aangenaam in gebruik.

GoTo is:

  • eenvoudig en snel te installeren
  • geschikt voor verschillende programmeertalen
  • geoptimaliseerd voor diverse besturingssystemen

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN VOOR JOU?

VRAAG EEN DEMO AAN

specificaties & prijzen

Goto

Wat krijg je:

1x GoTo

Adapter

Toegang tot de GoTo lessen

Software downloads

€ 189

Scholenpakket

Wat krijg je:

10x GoTo

10x adapters

Toegang tot de GoTo lessen

Leerlijn integratie support

Software downloads

€ 1690

dit product is ontwikkeld door