Maak van school een contextrijke leerplek

Geschikt voor basisscholen en middelbare scholen

Klik helpt jouw school om het lokale netwerk van ouders, enthousiastelingen, experts en bedrijven rondom de school zichtbaar te maken en aan te spreken op de dingen die hen bewegen.

Van abstracte vakken naar echte verhalen

Het schoolplein is een netwerk van mensen met brede interesses en uiteenlopende beroepen dat vaak onbenut blijft. Zonde vinden wij, want na jaren van abstracte vakken moeten leerlingen concrete studies kiezen. Door kinderen vroeg kennis te laten maken met de beroepen en vaardigheden uit hun omgeving krijgen zij een volledig beeld dat aansluit bij hun belevingswereld.

Jouw lokale netwerk beschikbaar in één klik

klik helpt jouw school om het lokale netwerk van ouders, enthousiastelingen, experts en bedrijven rondom de school zichtbaar te maken en aan te spreken op de dingen die hen bewegen.

Platform: Maakt de omgeving zichtbaar en bereikbaar. Geen ingewikkelde technologie, maar echte mensen.

Workshop: Activeert de community

Tools: Hulpmiddelen voor alternatieve lesinrichting, het organiseren van workshops, etc.

Bij "De nieuwste school" in Tilburg

De Nieuwste School (DNS) heeft een uniek onderwijsconcept: zij nemen de verwondering van leerlingen als uitgangspunt. Met de onderzoeksmethode van DNS gaan de leerlingen zelf op zoek naar antwoorden op uiteenlopende vraagstukken. Het lokale netwerk van experts in Klik is daarin een nieuwe waardevolle informatiebron. De leerlingen kunnen nu zelfstandig contact opnemen met experts voor een telefonisch overleg, een vraag per mail, een interview of het regelen van een workshop.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN VOOR JOU?

VRAAG EEN DEMO AAN

specificaties & prijzen

Klik platform

Wat krijg je:

Gepersonaliseerd Klik platform voor de hele school

Implementatie workshops

Persoonlijke begeleiding

Prijs op aanvraag

dit product is ontwikkeld door