DESIGN THINKING
voor professionals

Door middel van design thinking leer je te denken in mogelijkheden. Design thinking biedt verschillende manieren om van een probleem naar een oplossing toe te werken, waarbij je de eindgebruiker centraal stelt. Dit alles aan de hand van het toepassen van verschillende ontwerp en onderzoek methodes. De methodes zijn activiteiten die je verder helpen, zonder van te voren het eindresultaat te hoeven weten.

Bekijk de mogelijkheden

innovatie STRATEGIE ONTWERP & VISIE ONTWIKKELING

Ben jij bezig met innovatie door te voeren binnen jouw school of organisatie? Maar heb je moeite met het ontwikkelen van een concreet actieplan? Vanuit Studio Tast begeleiden we verdiepingsworkshops om zo een gefundeerde (design)strategie te kunnen ontwikkelen. Tijdens deze sessie zullen verschillende experts van Studio Tast aanwezig zijn om samen met jou de uitdaging te begrijpen, ontleden en vertalen naar nieuwe implementeerbare mogelijkheden.

Bekijk de mogelijkheden

Trainingen voor
het onderwijs

Wil jij je onderwijs verrijken door meer ruimte te maken voor projectmatig werken, talent ontwikkeling, contextrijk leren en zachte vaardigheden? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij bieden op verschillende niveau’s en thema’s trainingen aan.

Bekijk de mogelijkheden

lezingen & gastlessen

Soms wil je achterover zitten en geïnspireerd worden. Daarvoor bieden wij lezingen en gastlessen op maat aan. Het doel is vaak de potentie van design thinking te laten zien en ervaren in verschillende contexten. Met interactieve elementen worden de deelnemers geactiveerd om zo zelf de materie te gaan ervaren. Eventueel kan een workshop aansluitend plaatsvinden om zo de inspiratie om te zetten in doen.

Aanvragen