Wij maken leren tastbaar door innovatieve producten en systemen te ontwerpen die actuele technologieën en intuïtief design combineren met contextrijk leren. Dit maakt aanspraak op de belevingswereld van leerlingen en betrekt ze door middel van ervaringen, anders dan enkel kennisoverdracht. Want met leren door je lichaam en eigenaarschap te voelen over de situatie word je pas echt bewust van de omgeving, het eigen werk en het leerproces.

Design thinking

Door middel van design thinking leer je te denken in mogelijkheden. Design thinking biedt verschillende manieren om van een probleem naar een oplossing toe te werken, waarbij je de eindgebruiker centraal stelt. Dit alles aan de hand van het toepassen van verschillende ontwerp en onderzoek methodes, die je naar behoefte inzet. De methodes zijn activiteiten die je verder helpen, zonder van te voren het eindresultaat te hoeven weten. Design thinking is daardoor uiterst geschikt om zo meer flexibiliteit, "lifelong learning, zachte vaardigheden en eigenaarschap in het onderwijs en leerprocessen te brengen.

leren door je lichaam

Embodied learning, oftewel leren door middel van het lichaam, stelt mensen in staat de wereld te laten ontdekken door te doen en hier waarde aan toe te wijzen door gebruik te maken van de mogelijkheden van al onze zintuigen. Door dit in onze producten te verwerken maken wij het mogelijk om iedereen op zijn eigen manier te laten leren.

onze didactische ontwerp methode

Wij maken leren tastbaar door design thinking en "leren door je lichaam" als basis te gebruiken voor onze productontwikkelingen. Over de jaren heeft dit geresulteerd in onze eigen educatie ontwerp methode, waarin we didactiek, vakinhoud, design en technologie samenbrengen. Benieuwd naar de details? Dan legen we dit graag een keer aan je uit.

Neem contact op

Bekijk ons werk hier: