De Trofeestdagen komen eraan!

Pim Knops
Stef Verberk

Met het einde van het jaar in zicht is het tijd om terug te kijken op de hoogtepunten van 2023 en je gewaardeerde collega’s of werknemers in het zonnetje te zetten. Studio Tast heeft dé perfecte oplossing: het Trofeest! Dit jaar introduceren we het Trofeest: waarbij elk lid van jouw kantoor een unieke trofee ontvangt. Of je ze nu in de schijnwerpers wilt zetten of juist een luchtige knipoog wilt geven, met het Trofeest wordt het een onvergetelijk moment.

Voorbeeld 1
De Plaatjesdraaier
Jouw plaatjes brengen sfeer op de werkvloer. Alle heupjes gaan los als jij de luidspreker laat klinken. Dan valt alles op zijn plaat(s) 💿

Voorbeeld 2
De Fashionista
Altijd gekleed om door een ringetje te halen. Jouw prachtige kledingstijl brengt constant een lach op ieders gezicht. 👑

Elke trofee is beschikbaar voor slechts €20,- per stuk. Dit bedrag is inclusief de gravering van je bedrijfslogo, de naam van de winnaar, en de specifieke Trofeest-categorie waarin ze hebben gewonnen. De minimale bestelhoeveelheid is 5 stuks.

De keuze is reuze:

Blinkt een van je collega’s uit in een unieke categorie die nog niet op onze lijst staat? Voor een kleine meerprijs van €20,- kun je een aangepaste categorie bedenken, met een door jou gekozen naam, en wij zorgen voor een bijpassende unieke trofee.

Personaliseer nog meer. Maak het feest compleet!

Maak je Trofeest nog persoonlijker door een persoonlijke tekst toe te voegen! Voor slechts €5,- extra graveren we deze tekst op de onderkant van elke trofee, waardoor je een werkelijk onvergetelijke Trofeest-ceremonie creëert.
De trofeeën worden als brievenbuspakketjes verstuurd, waardoor je ze snel in huis hebt. Dus, als je last-minute je collega’s in het zonnetje wilt zetten: grijp nu je kans en organiseer vandaag nog je Trofeest!

Bestellen is simpel

Stuur een e-mail naar info@studiotast.com met het onderwerp ‘Trofeest’. In je e-mail kun je de volgende informatie verstrekken:

Per individuele trofee:
Categorie-titel:
Naam:
Persoonlijke tekst (+€5,-):
Eigen categorie (+€20,-):

Per gehele bestelling:
Bedrijfslogo:
Hoofdkleur:
Steunkleur:

Hou ons in de smiezen.

Ontvang 6 keer per jaar een update van ons werk, inspiratie en evenementen.

Leuk dat je je hebt aangemeld!
Oops! Something went wrong while submitting the form.